Beauty

Te afli aici: Home » Beauty » Produse de înfrumuseţare preferate

Produse de înfrumuseţare preferate

Publicat la:

Hello girls,

Știți și voi cât de greu este să alegi din multitudinea de produse pe care piață le oferă astăzi, așa că am să scriu despre câteva din produsele mele preferate de înfrumusețare și de ce îmi plac.

Sunt câteva produse basic de care nu mă pot despărți.:)
Este vorba de fondul de ten și corectorul de la Chanel, Les Beiges. Îmi place pentru că este un fond de ten lejer, dar în același timp are o doză ușoară de acoperire, și uniformizează tenul într-un mod plăcut, catifelat. Îl poți purta atât ziua cât și seară și îl puteți găsi în 6 nuanțe.
Corectorul este în 3 nuanțe, și se adaptează foarte bine tenului, dând luminozitate și acoperind în același timp.

YSL mascara- its my all time favorite mascara. Este de un negru intens, are o periuța perfectă care permite acoperirea genelor fără a te atinge peste tot în jurul lor, și chiar da iluzia de gene false atunci când este aplicat corect. Nu este nevoie de o a doua aplicare.

Fardul de ochi Kjaer Weis în nuanța Earthy Calm

Kjaer Weis este un brand de makeup organic. Nu are o gamă foarte largă de produse, însă cele pe care le are, sunt wow. Earthy Calm este o nuanța caldă, pământie care îmi face ochii să iasă în evidența, însă care flatează orice ten, de la pal la cel bronzat sau închis.

Îl poți purta ziua, sau seara în mai multe straturi.

 Blushul de care pur și simplu sunt îndrăgostită iremediabil este Rose de Rose Eclat Lissant  de la By Terry. Este un blush lichid, ce conține particule din aur, și extract din trandafiri și îl pori găsi în 3 nuanțe: roz, piersica sau bronz. Pe lângă faptul că miroase demențial, îți oferă o strălucire ruptă din soare, nemaiavând nevoie de nici un alt iluminator. Este foarte rezistent, și îl poți aplica cu buricele degetelor sau cu o pensula specială. Mie îmi place să îl port în special primăvară-vară; iar alături de mascara și un gloss pe buze, machiajul meu este complet și perfect!  Încerca-l și tu. Îl poți găsi la Madison perfumery, pe Dorobanți. Recunosc că am dezvoltat o pasiune pentru pensulele Real Techniques și By Terry, când vine vorba de ustensile.Oja este vișinie 90% din timp, și este de la Chanel - 8 Rounge Noir- iar rujul, de asemenea.
Vișiniu, Pure Shine YSL. Îi ador culoarea, textură și packaging-ul. Arată elegant, are un strop de particule shinny din aur, și are o textură moale, catifelată care nu usucă buzele.


 Desigur, poate vei crede că în lista mea se găsesc doar produse scumpe, și așa este. Însă sfatul meu este să investești mai degrabă în mai puține produse, dar care fac ceea ce promit, decât să ai o trusă plină cu altele care nu au același rezultat. 

Desigur. mai am încă alte zeci de produse preferate, însă acestea sunt cele din top.

Tu ce produse preferate ai?

Foto: Alexandru Paun  http://www.layoutstudio.ro/

Bijuterii: Simona Ghiga. UTOPIC si Cleopatra Cosulet

Spune-ti parerea!

           

Follow me on Instagram ;)